Voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Op alle bestellingen bij lief en stoer zijn de onderstaande Algemene voorwaarden van toepassing. Door te bestellen geeft de koper aan hiermee akkoord te gaan.

Leveringstermijn:

Het streven is om de bestelling binnen twee werkdagen te verzenden, nadat de nota is betaald.

Overeenkomst:

Na het online bestellen ontvangt de klant een ontvangstbewijs. Daarna ontvangt u een factuur met het exacte bedrag dat u moet overmaken. Als een artikel niet meer leverbaar is, krijgt u hier zo spoedig mogelijk bericht van. Als het geld al is overgemaakt en het artikel is niet meer leverbaar en er kan ook geen alternatief aangeboden worden, dan krijgt u het bedrag terug gestort.

Betaling:

De betaling dient te geschiede middels vooruitbetaling. Zodra het geld is overgemaakt, wordt de bestelling verstuurd.

Aansprakelijkheid:

De kledingstukken en andere artikelen worden met de grootste zorg vervaardigd. Losse onderdelen zoals bv knopen, moeten door de koper regelmatig gecontroleerd worden op vastzitten. lief en stoer is niet verantwoordelijk voor ongevallen die door onzorgvuldig gebruik ontstaan. Kleuren kunnen soms afwijken. Als dit op de foto al zichtbaar is, vermeld ik dat erbij.

lief en stoer zorgt ervoor dat de bestelde producten dusdanig worden verpakt dat de kans op beschadigen tot een minimum wordt beperkt. Zij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of schade tijdens het transport.

Ruilen en retourneren:

Mocht u niet tevreden zijn met het geleverde product, dan dient u dit schriftelijk te laten weten binnen 14 kalenderdagen na verzending. lief en stoer zal uiterlijk 14 dagen na het ontvangen van de klacht hierop reageren. Alleen niet gedragen en niet gewassen artikelen kunnen geretourneerd worden. De kosten voor het retourneren komen geheel ten koste van de klant. Het aankoop bedrag minus €2.50 administratiekosten zal binnen 30 kalenderdagen terug gestort worden.
Artikelen die op bestelling (lees; op maat gemaakt zijn conform uw wensen) zijn ingekocht, kunnen niet retour genomen worden.

Cadeaubonnen:

U geeft bij het plaatsen van een bestelling aan dat u gebruik maakt van een cadeaubon en geeft het bonnummer door. Iedere cadeaubon is voorzien van een uniek nummer en wordt slechts een maal verstrekt. cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.