Info/contact

Alle kleding en accessoires worden door mijzelf gemaakt. Er wordt veel aandacht besteed aan draagcomfort en gebruiksvriendelijkheid.

Wil je een grotere maat of voor een meerling identieke kledingstukken bestellen, dan kun je altijd contact opnemen met mij via email
Ook voor het laten uitvoeren van eigen ideeën.

Hemdjes en mutsjes voor in de couveuse staan niet op de site omdat dit veel wisselt en ik de site actueel wil houden.  Natuurlijk zijn ze wel altijd te bestellen.

Alle kledingstukken wassen op 30 graden, niet drogen in de droogtrommel.

Alle bestellingen worden verzonden door PostNL, voorzien van track&trace. Lief en stoer is niet aansprakelijk voor beschadiging en/of kwijtraken van de zending.

Brievenbuspost NL: € 4,50
Pakket NL: € 6,75
Pakket België: € 13,00 (tot 2 kilo)

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in Luyksgestel. Geef dit dan aan bij ‘Opmerkingen’ als je een bestelling plaatst.

Wil je de artikelen graag zien en voelen hoe de kwaliteit is, stof uitzoeken of een bestelling ophalen / plaatsen? Dit is altijd mogelijk. Een afspraak hiervoor plan je via mail; info@liefenstoer.com of telefonisch; 06-27423625.

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf €5,00

Wil je een bestelling als cadeautje laten bezorgen, dan wordt het feestelijk ingepakt verstuurd. De kosten hiervoor zijn €2,50.

                                                                                                                                       

Contactgegevens;

naam; Anja Woudsma

woonplaats; Luyksgestel

telefoonnummer; 06-27 42 36 25

e-mail adres; info@liefenstoer.com